Gitaarles

Hieronder vind je alle informatie over de gitaarles in De Lier & gitaarles in het Westland bij Music - Code

Home Gitaarles
Gitaarlessen in De Lier

Gitaarles in De Lier

Op zoek naar gitaarles in de lier? Dan ben je hier aan het juiste adres! De gitaarlessen bij ons staan in eerste instantie altijd in het teken van plezier. Want hoe leuker de lesmethode is, hoe gemotiveerder de leerlingen zijn! Om te beginnen met gitaarles, beginnen we met een proefles (gratis). In deze proefles kunnen we kennismaken met elkaar en even kijken wat een leerling al kan en wat hij/zij graag wil leren. Zo kunnen we het niveau van de lessen aanpassen op het niveau van de leerling. Daarnaast wordt de invulling van de lessen ook voor een groot deel bepaald door de interesse van de leerling. Zo kunnen we werken met lesmateriaal wat leuk en leerzaam is voor de leerling!

In de gitaarlessen gaan we aan de slag met:

✓ De anatomie van een gitaar (wat is wat)
✓ Houding
✓ Akkoorden
✓ Slag & ritme partijen
✓ Muziektheorie
✓ Toonladders
✓ Soleren
✓ Samenspel
✓ En natuurlijk liedjes spelen!

Het leren van noten om gitaar te spelen is niet nodig. Geen noten kunnen of willen lezen is dus geen reden om niet gitaar te gaan spelen! We zullen eigenlijk altijd werken met gitaartablatuur. Gewoon omdat dit meer benaderbaar is en daardoor sneller kan worden aangeleerd.

Voor de gratis proefles bij ons heb je zelfs geen eigen gitaar nodig! Wij geven je deze in bruikleen zodat je echt onbezorgd kennis kunt maken met de gitaar!

De gitaarlessen worden gegeven door Mike Alsemgeest aan de van Rijnstraat 28 in De Lier.


Na de proefles kost een gitaarles slechts €15,50. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina met de prijzen

Mike Alsemgeest heb ik leren kennen via mijn zwager die hij al een tijdje gitaarles geeft. Op de verjaardag van mijn zwager mocht ik even spelen op zijn gitaar en Mike legde me wat dingen uit om te spelen. Vanaf dat moment was ik verkocht en daardoor heb ik nu met heel veel plezier gitaarles van Mike. Mike is een allround muziekleraar. Hij geeft met veel passie mij gitaarles. Mike is een duidelijke en spontane muziekleraar. Ook in zijn vrije tijd is hij bereid om je te helpen als je wat wilt weten over muziek. - Thijs

Op alle diensten van Music - Code zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Heb je vragen over de gitaarlessen, of wil je graag een proefles?