Prijzen

Hieronder vind je alle informatie en prijzen over de muzieklessen bij Music - Code

Home Prijzen
Prijzen van muzieklessen bij Music - Code in De Lier

Zangles

Zangles volgen kan bij Music - Code al voor €15,50 (€18,75 inclusief btw). In een veilige omgeving en met persoonlijk lesmateriaal werken we aan je stem. Iedere les is 30 minuten, maar daarnaast is er natuurlijk 24/7 hulp!
Klik hier voor een gratis proefles en/of meer informatie


Gitaarles

Gitaarles volgen kan bij Music - Code al voor €15,50 (€18,75 inclusief btw). In een veilige omgeving en met persoonlijk lesmateriaal gaan we aan de slag om het gitaarspelen onder de knie te krijgen. Iedere les is 30 minuten, maar daarnaast is er natuurlijk 24/7 hulp! Als beginner krijg je zelfs van ons een gitaar in bruikleen zodat je echt onbevangen kunt kijken of het iets voor je is!
Klik hier voor een gratis proefles en/of meer informatie


Saxofoonles

Saxofoonles volgen kan bij Music - Code al voor €17,50 (€21,17 inclusief btw). In een veilige omgeving gaan we aan de slag om stap voor stap het saxofoon spelen onder de knie te krijgen. Iedere les is 45 minuten, maar daarnaast is er natuurlijk 24/7 hulp!
Klik hier voor een gratis proefles en/of meer informatie


Pianoles

Pianoles door Kevin Zwinkels gegeven aan huis voor €17.50 (€21,17 inclusief btw). Kevin Zwinkels is afgestudeerd aan Codarts als Docent Muziek en leert vele leerlingen alle kneepjes van het pianospelen bij! In je eigen omgeving leren is natuurlijk heerlijk om te doen. De pianolessen worden dan ook aan huis gegeven! De lessen worden toegespitst op wat jij wilt leren. Door samen te werken aan het beter maken van jou, speel je binnen de korte keren prachtig piano. Iedere les is 30 minuten, maar daarnaast is er natuurlijk 24/7 hulp!
Klik hier voor een gratis proefles en/of meer informatie

Pianoles door Rianne Korteland gegeven aan huis voor €15 (€18,15 inclusief btw). Rianne Korteland is op dit moment bezig ana het 3e leerjaar op Codarts als Docent Muziek en vind het prachtig om leerlingen te laten spelen wat ze al jaren willen spelen! Dit doet ze dan ook dagelijks met zowel haar piano als saxofoon lessen. In je eigen omgeving leren is natuurlijk heerlijk om te doen. De pianolessen worden dan ook aan huis gegeven! De lessen worden toegespitst op wat jij wilt leren. Door samen te werken aan het beter maken van jou, speel je binnen de korte keren prachtig piano. Iedere les is 30 minuten, maar daarnaast is er natuurlijk 24/7 hulp!
Klik hier voor een gratis proefles en/of meer informatie


Heb je vragen over de muzieklessen, of wil je graag een proefles?