Zangles

Hieronder vind je alle informatie over de zangles in De Lier bij Music - Code

Home zangles
Zangles in De Lier

Zanglessen

Wij staan ervoor dat Iedereen kan leren zingen. Met zingen gebruik je je hele lichaam. Het is niet iets wat je alleen doet met je keel of met je stembanden. Daarom is het belangrijk het lichaam de kracht terug te geven. De kracht die het eigenlijk zou moeten hebben.

Heb je een zwakke stem. Of moeite met het controleren van je stem? Dat is geen gebrek aan talent. Maar een indicatie van wat zwakke en wankele spieren. Het goede nieuws is dat je dit kunt oplossen! Het doel is om je lichaam te herstellen. En het weer de zang machine te laten zijn die het kan zijn.

Dit kunnen we doen door o.a. te werken aan de volgende punten:

✓Postuur/houding
✓Kracht van het middenrif
✓Verschillende spieren (rug, buik, ribben, borst, bekkenbodem)
✓Timing
✓Bereik
✓Uitspraak
✓volume

Het gaat om jouw stem. Geen andere stem maken. Jouw stem. Jouw unieke geluid groter maken en alles eruit halen wat erin zit. Daar gaat het om.

De zanglessen worden gegeven door Mike Alsemgeest aan de van Rijnstraat 28 in De Lier.

Er is altijd een gratis proefles! Daarna kost een zangles slechts €15,50. Voor meer informatie kunt u op de pagina met de prijzen kijken.

Hoi Mike je hebt het al gehoord ik ben heel blij ik ben aangenomen!!!!!!!!!! Zonder jou hulp was dat echt niet gelukt. Heel veel succes met anderen mensen die je kunt leren om te zingen ik heb er erg veel aan gehad. Ik ben erg blij dat het zo goed is gegaan allemaal. Heel erg bedankt. Groet Mels (12 jaar)

Op alle diensten van Music - Code zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Heb je vragen over de zanglessen, of wil je graag een proefles?